Let It Play! @ Kuopion musiikkikeskus

kuvat: Antti Karppinen, Alias creative

Ohjaus/käsikirjoitus/dramaturgia: Janne Puustinen

Let It Play! – musikaalinen matka Broadwaylta West Endiin sai ensi-iltansa Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa 15.5.2014. Kuopion kaupunginteatterin, Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukion yhteistuotannossa lavalla nähtiin satakunta taidelukiolaista sekä Kuopion kaupunginorkesteri.

Suunnittelevassa työryhmässä oli mukana henkilökuntaa kaikista kolmesta talosta. Kapellimestarina toimi Atso Almila. Pukusuunnittelusta vastasi Amanda Suszko, valosuunnittelusta Mikko Lappalainen ja videosuunnittelusta Jarmo Jääskeläinen. Koreografina toimi Sannamaria Kuula ja apulaisohjaajana Kaisa Björkbacka. Solistit harjoitutti Mari-Anni Hilander, kuoron Mari Koistinen ja muusikot Juha Hilander. Kumminäyttelijöiden ominaisuudessa mukana olivat Virpi Rautsiala ja Ritva Grönberg. Opiskelijoiden panos oli näyttämöllä – näyttelemässä, laulamassa, tanssimassa, soittamassa sekä teknisinä avustajina heitä oli mukana yhteensä 85. Lisäksi mukana oli muun muassa työharjoittelijoita Savon ammatti- ja aikuisopiston vaatetusalalta.

Savon Sanomien ennakkojutun Glitterverho auki voi lukea täältä ja Veera Jääskeläisen kritiikin tästä.

Life is a cabaret, old chum. Kabareesta kaikki alkaa ja kabareeseen kaikki päättyy. Let it Play! on kokoelma upeita musikaalisävellyksiä, tanssia, hienoja pukuja ja energisiä nuoria esiintyjiä. —
Riikka Voutilaista seremoniamestarina ei luonnollisesti voi ohittaa. Hän pitää hyvin langat käsissään ja suorastaan huokuu kabareen henkeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s